ADVERTORIAL

Dette Fantastiske Nye Telefon Kamera Teleskopet Gjør De Store Kameraselskapene Nervøse…

5/5

Jonas Lunde | 22/09/2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Hater du å måtte stå bare noen få skritt unna noe for å ta et anstendig bilde av det med telefonen? Må du bare ta et bilde av den reven eller fuglen som fortsetter å stikke av når du til og med prøver å bevege deg nærme nok? Har du lyst å ta et fantastisk fjellbildet, men det er bare altfor langt unna? Vel, nå har du flaks, denne nye teleskop-linsen kommer til å løse alle problemene dine.
 
Å reise er gøy. Se på fuglene, dyrene, den vakre utsikten, man har naturlig lyst til å filme eller ta bilde av disse. Men det er ikke alltid lett, uten riktig utstyr er det til og med i ugangspunktet umulig.
 
Og dermed må vi, de vanlige utendørsentusiastene, overlate de beste bildene til de med penger til dette nødvendige utstyret. Dra vekk fra å zoome inn på telefonbildene dine og se den kraftig pikselerte fjelltoppen som ikke ser like bra ut som den gjorde da du så den med dine egne øyne.
 
Men må vi virkelig overlate det til de “profesjonelle”? Noen Svenske ingeniører er uenige. Deres nye teleskopiske linse er her for å endre absolutt alt.

Et Alternativ Til Dyre Kameraer Med Store Linser?

Dette lille teknologisk imponerende røret kalles ZoomShot Pro, hjernebarnet til noen svenske ingeniører som ble utfordret av universitetet deres til å finne ut en mer effektiv metode å lage en teleskopisk linse..
 
Resultatet ble et 8-tommers rør som forstørrer et bilde opp til X18! Dette tillater vanlige folk som oss å ta fantastiske bilder av objekter langt unna uten å måtte bruke hele lønnsslippen vår i kamerabutikken.
 
Med alle komfortfunksjonene du noensinne trenger fra anti-risting til nattesyn, er det trygt å si at vi var veldig glade og fornøyde da vi fikk tak i ZoomShot Pro.

Hva gjør det spesielt?

Ok, unnskyld oss nå fordi det er i ferd med å bli veldig teknisk. De svenske ingeniørene var de aller første som brukte nanoetsingsteknologi, nano array-teknologi, mesoporøs monteringsteknologi, tynn mosaikkteknologi og nano optiske materialer for å gjøre flathetsfeilen i linsen knapt 10 nano meter, med lysbøyen som når 30 ganger mer enn et vanlig teleskop med samme diameter og en oppløsningsvinkel 47 ganger (!) et vanlig teleskop.
Hva betyr egentlig all denne vitenskapen? Vel, til tross for hvor enkelt det er å bruke, er det veldig avansert.
 
Men du vil ikke kunne se hva det er fra å bare se på den inne i den fine bæreposen. Det så faktisk ut som et helt vanlig teleskop for vårt utrente øye. Men vi tok feil.
 
Hver person på kontoret vårt prøvde enheten en stund med forskjellige mål. Noen tok bilder av fugler, stranden, fjell.
Vi slo oss tilbake for å lage en mer omfattende funksjonsliste for ZoomShot Pro:
 
18X forstørrelse med et 15 mm okular – du vil virkelig ikke finne noe som kommer i nærheten av dette zoomnivået når vi prater om denne størrelsen. Du kan faktisk se en person som står 9,5 kilometer unna! En fantastisk samling av teknologi.
 
Anti-risting-system og avansert stativ med godt grep tilpasset telefon – de forventer naturligvis ikke at du skal måtte holde den opp mot telefonen din og la hånden din riste og ødelegge alt. ZoomShot Pro har deg dekket.
 
Manuell Fokus – ingen linse er komplett uten noe fokus på å skape litt søt dybdeskarphet. Gjør bakgrunnen litt uskarp for å få fram motivet og få det til å se profesjonelt ut.
 
Innebygd Nattsyn – for da du vil bruke den i lite lys.
 
Ekstremt slitesterk – et titanskall som er brekk- og støtsikker, passer derfor godt til enhver tur du har planlagt. Den er vanntett, støvsikker, du kan virkelig sikkert også bruke den som en kølle. Og alt dette på bare 0,5 kilo med vekt!
 
Kompitabel med kameraet på mobil telefonen – hvis telefonen passer i det justerbare grepet, kan du lett bruke det sammen med ZoomShot Pro. Bildene vi tok så spesielt fine ut med iPhone 11.
 
Ok, ok. Så den er bra. Vi er overbevist. Vi vil ha en av disse med oss på vår neste tur. Men hvor mye av reisebudsjettet vårt vil gå til dette privilegiet, som er å kunne se ting ingen andre kan?
 
Vel, den vanlige utsalgsprisen på ZoomShot Pro er den rimelige prisen 1.182 kr. Dette er en mer enn en rimelig pris med tanke på samlingen av nano-teknologi det gir. Men det blir bedre. Mye bedre. Selskapet har bestemt seg om at alle trenger å få vite om denne teknologiske revolusjonen og har nå lansert et helt spesielt salg, de gir nå ZoomShot Pro bort med 50% rabatt! Med gratis frakt over hele verden! For øyeblikket kan du få en for bare 591 kr!
 
ZoomShot Pro har definitivt imponert oss. Det er virkelig en enestående reisefølge som kan gjøre reisen din helt fantastisk. Vi anbefaler det med hele vårt hjerte. Skaff deg det, få det mens det fremdeles er på salg.

Men ikke bare ta vårt ord for det. Disse folkene elsket også ZoomShot Pro:

“Jeg elsker Naturen og Reising samtidig som jeg tar mange bilder for å fylle instaen min, det har alltid vært flere ting som jeg har hadd veldig lyst å ta bilde av, men som bare har vært altfor langt unna. For eksempel en båt langt utpå vannet eller en fin sjarmerende hytte på toppen av en høyde. På de gamle bildene mine, kunne man knapt se dem. Så finner jeg dette lille teleskopet, og nå jeg trenger ikke lengre å peke på bestemte deler av bildene mine og fortelle folk at de må kaste seg nærmere for å kunne se hva jeg fotograferte hahaha.”

“WOW. Bare. WOW. Vi ville gjøre vår reise til safarien helt uglemmelig reise, så vi kjøpte dette kameraet. Løven sover langt unna kjørebanen? Ingen problem, Bare zoom inn. Du kan ikke finne geparden som gjemmer seg i gresset? Ingen problem, du klarer å se den med denne. Sliter du med å ta et bilde av flaggermusene og dyrene som kommer ut om natten? Lett, nattsyn! Dette gjorde reisen vår så mye bedre enn den noengang hadde vært, og den er så billig men så beaaa!”

“Jeg liker å gå på jakt om høsten da fuglene beveger seg sørover. Jeg har brukt et sett med kikkerter som var sånn, jeg vet ikke, x50 zoom? På papiret? Ingenting jeg noengang har sett kommer nær kvaliteten på denne linsen. Jeg klarte å se en fugl som satt på toppen av et tre fra avstander jeg ikke visste var mulig uten noe som var militær grad og tre ganger størrelsen. Fantastisk kjøp. ”

Konklusjon: Burde du skaffe deg ZoomShot Pro?

Total poengsum

4.8/5

5/5
Bygg kvalitet
99%
Spesifikasjoner
96%
Verdi av penger
98%

Liker du å ta nydelige bilder? Så JA! 100%.

Den er liten og kompakt og prisen er fantastisk og vi ser virkelig ikke hvorfor du vil kjøpe et kamera for 10x prisen og få akkurat samme effekt, minus de kule funksjonene som nattsyn. ZoomShot Pro er et av de beste reise redskapene helt siden oppfinnelsen av 4k selfie kameraer, bare veldig mye mere rimelig. Få den og begynn å utforske terrenget å finn tusenvis av nydelige bilder. Du vil ikke angre. Gjør dette før salget slutter!

Hvordan få en ZoomShot Pro?

Nå som du vet at en så hjelpsomm liten gjenstand finnes, må du virkelig ville vite hvordan du kan skaffe deg en, her er noen enkle steg:
 
Steg 1: Vi anbefaler å kjøpe en original ZoomShot Pro fra den offisielle nettsiden ved å trykke her.
 
Steg 2: Åpne boksen, fest den til telefonen og ta praktfulle bilder som ingen andre kan ta (bokstavelig talt).
SPESIAL KAMPANJE: I begrenset tid, Få 50% rabatt og Gratis Frakt!