ADVERTORIAL

Ez a csodálatos új okostelefonos fényképezőgép-teleszkóp lencse idegessé teszi a nagy fényképezőgép-társaságokat…

5/5

Lengyel Richárd | 22/09/2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Utálod, hogy csak néhány lépésnyire kell állnod valamitől, hogy tisztességes képet tudj róla készíteni a telefonoddal? Csak le kell fotóznia azt a rókát vagy madarat, amely folyamatosan elszalad, amikor még arra is gondol, hogy elég közel mozogjon? Szeretné elkészíteni azt a csodálatos hegyi képet, de túlságosan rohadt messze van? Nos, szerencséd van, ez az új teleszkópos lencse megoldja az összes problémát.
 
Az utazás szórakoztató. Figyelve a madarakat, az állatokat, a gyönyörű kilátást, természetesen szeretné ezeket rögzíteni és néhány képet készíteni. De nem mindig könnyű, sőt alapvetően lehetetlen is megfelelő felszerelés nélkül.
 
És így nekünk, a szabadtér közös rajongóinak a legjobb lövéseket kell hagynunk azoknak, akiknek van pénzük, hogy megengedhessük magunknak a szükséges drága felszerelést. Balra nagyítva a telefonos képeinket, és meglátva az erősen pixeles hegycsúcsot, amely olyan jól nézett ki, amikor ott voltunk.
 
De vajon tényleg a „szakemberekre” kell hagynunk? Néhány svéd mérnök nem ért egyet. Új teleszkópos lencséjük mindent megváltoztat.

A nagy objektív kamerák alternatívája?

Ezt a kis technológiai szempontból lenyűgöző csövet ZoomShot Pro-nak hívják, svéd mérnökök ötletgazdájának, akiket az egyetemük arra hívott fel, hogy találjanak hatékonyabb módszert teleszkópos zoomobjektív létrehozására.
 
Az eredmény egy 8 hüvelykes cső, amely akár 18X-ig is nagyíthat! Lehetővé teszi a hozzánk hasonló emberek számára, hogy csodálatos képeket készítsenek távoli tárgyakról anélkül, hogy a teljes fizetésünket a kameraboltban kellene elköltenie.
 
Minden olyan kényelmi funkcióval büszkélkedhet, amelyre szüksége van a rázkódásgátlótól az éjszakai látásig, nyugodtan kijelenthetjük, hogy nagyon izgatottan vártuk a ZoomShot Pro használatát.

Mitől különleges?

Oké, most tarts velünk, mert hamarosan technikussá válik. A svéd mérnökök elsőként alkalmazták a nano maratás technológiát, a nano tömb technológiát, a mezoporózus összeszerelési technológiát, a vékonyfilm mozaik technológiát és a nano optikai anyagokat, hogy az objektív síkosságának hibáját alig 10 nano méteresre tegyék, a fényhajlítás pedig eléri a 30-szor egy ugyanolyan átmérőjű és azonos felbontású szögű távcsőé, amely 47-szerese (!) az említett távcsőénél.
Mit jelent valójában ez a tudomány? Nos, laikusok szerint, annak ellenére, hogy milyen egyszerű kezelni, nagyon fejlett.
 
De nem tudná megmondani, hogy csak nézte, ahogy a szép hordtáskájába húzódott. Képzetlen szemünknek csakúgy nézett ki, mint egy közönséges távcső. De tévedtünk.
 
Az iroda minden tagja egy ideig különböző célokkal próbálta ki a készüléket. Néhányan madarakat, tengerpartot, hegyeket fotóztak.
Mindannyian visszatértünk, hogy átfogóbb szolgáltatáslistát állítsunk össze a ZoomShot Pro számára:
 
X18 képnagyítás 15 mm-es okulárral – valójában nem talál semmit, ami ekkora méretnél még közelít a zoom ezen szintjéhez. Láthat egy embert, aki 6 mérföldnyire áll! A technológia igazi csodája.
 
Rázkódásgátló rendszer és fejlett állvány dedikált telefonfogással – nyilvánvalóan nem számítottak rá, hogy a telefonjához fogja és rázó kezével mindent elront. A ZoomShot Pro lefedte.
 
Manuális fókuszálás – egyetlen lencse sem teljes fókuszálás nélkül, hogy édes mélységélességet biztosítson. Homályosítsa el a hátteret, hogy a témája profiként jelenjen meg.
 
Éjjellátás beépítve – ha gyenge fényben szeretné használni.
 
Rendkívül tartós – titánhéj, amely ütés- és törésálló, jól illeszkedik minden tervezett extrém utazáshoz. Vízálló, porálló, valószínűleg denevérként használhatná. És mindezt csak 1,1 font súlyban!
 
Kompatibilis a mobiltelefon kamerákkal – alapvetően, ha a telefon belefér az állítható fogantyúba, könnyedén használhatja a ZoomShot Pro készülékkel párosítva. A képek különösen szépek voltak az iPhone 11 készülékünkkel.
 
Oké, oké. Tehát jó. Eladásra került. Ilyeneket szeretnénk a következő utazásunkra. De mennyi lenne az utazási költségvetésünkből arra a kiváltságra, hogy olyan dolgokat láthatunk, amelyeket senki más nem tud?
 
Nos, a ZoomShot Pro szokásos kiskereskedelmi ára megfizethető 39.812 Ft. Több, mint valós ár, figyelembe véve az általa nyújtott nano technológia abszolút csodáját. De jobb lesz. Sokkal jobb. A vállalat úgy döntött, hogy mindenkinek ismernie kell ezt a technológiai forradalmat, és különleges akciót indítottak, amely 50% -os kedvezménnyel adta el a ZoomShot Pro-t! Ingyenes, világszerte történő szállítással! Jelenleg mindössze 19.906 Ft kaphatja meg!
 
A ZoomShot Pro határozottan lenyűgözött minket. Ez valóban egyfajta útitárs, amely teljesen elképesztővé teheti utazását. Teljes szívvel ajánljuk. Szerezd meg, szerezd be, amíg még eladó.

De ne csak szót fogadjon. Ezek az emberek szerették a ZoomShot Pro-t:

„Szeretem a természetet és az utazást, és bár a táj széles panorámaképei töltik meg az igemet, mindig voltak olyan dolgok, amelyekről nagyon szerettem volna fényképeket készíteni, és amelyektől egyszerűen túl messze voltam. Egy hajó a távolban, néhány szép, furcsa kunyhó a domb tetején. Alig lehetett látni őket a fotóimon. Aztán megtalálom ezt a teleszkóp kis útitársát, és nem kell rámutatnom a képek egyes részeire, és mondanom az embereknek, hogy hunyorítsanak, hogy lássák, amit fényképeztem haha.”

„AZTA. Csak. AZTA. Szeretnénk felejthetetlenné tenni a szafari utunkat, és ezt kamerák keresése közben találtuk meg. Az oroszlán messze alszik a jármű pályájától? Semmi gond, közelítsen közvetlenül. Úgy tűnik, nem találja a gepárdot a fűben rejtőzve? Semmi gond, csak nézzen körül ezzel. Azért küzd, hogy lefényképezze az éjszaka kijövő denevéreket? Könnyű, éjjellátó! Ettől valóban sokkal jobb lett az utunk, mint lett volna, és olyan olcsó, de annyira jó!”

„Szeretek vadászni ősszel, amikor a madarak délre vonulni kezdenek. Régen volt egy távcsövem, olyan, mint: nem tudom, x50 zoom? Papíron? Soha semmi, ami még soha nem volt, közel került a hatókör minőségéhez. Olyan távolságokból észleltem egy fa tetején ácsorgó madarat, amelyről nem tudtam, hogy háromszor nagyobb katonai besorolású dolog nélkül. Elképesztő dolog.”

Következtetés: Meg kell szereznie a ZoomShot Pro programot?

Összesített Értékelés

4.8/5

5/5
Könnyen Használhatóság
99%
Tulajdonságok
96%
Ár-érték Arány
98%

Szeretsz jó fotókat készíteni? Akkor igen! 100%.

Kicsi és kompakt, az ára elképesztő, és valóban nem értjük, miért szeretne vadonatúj fényképezőgépet és objektívet vásárolni 10-szeres áron, hogy ugyanolyan hatást érjen el, mínusz olyan hűvös funkciókkal, mint az éjszakai látás. A ZoomShot Pro az egyik legjobb utazási eszköz a vízálló 4k szelfikamerák feltalálása óta, kivéve a megfizethetőbb módokat. Szerezd meg, és kezdd el felfedezni a földet néhány lenyűgöző felvétel elkészítéséhez. Nem fogja megbánni. És még mielőtt az értékesítés véget érne!

Hogyan szerezhetem meg a ZoomShot Pro programot?

Most, hogy tudatában van annak, hogy létezik ilyen hasznos kis elgondolás, nagyon meg kell tudni, hogy honnan szerzi az ember, ezért íme az egyszerű lépések:
 
1. lépés: Javasoljuk az eredeti ZoomShot Pro megrendelését a hivatalos webhelyről ide kattintva.
 
2. lépés: Nyissa fel, csatolja a telefonjához, és készítsen néhány csodálatos képet, amelyeket senki más nem láthat (szó szerint).
KÜLÖNLEGES AKCIÓ: Korlátozott ideig 50% kedvezménnyel és ingyenes szállítással!