ADVERTORIAL

Denne fantastiske nye smartphone-teleskoplinser gør de store kameraselskaber nervøse…

5/5

Olaf Schultz | 22/09/2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Hader du at skulle stå et par skridt fra noget for at tage et anstændigt billede af det med din telefon? Skal du bare tage et billede af den ræv eller fugl, der løber løbende, når du endda tænker på at bevæge dig tæt nok? Vil du tage det storslåede bjergbillede, men det er bare for darn langt væk? Nå, du har held, denne nye teleskopiske linse vil løse alle dine problemer.
 
At rejse er sjovt. Når man ser på fuglene, dyrene, de smukke udsigter, vil man naturligvis optage disse og tage nogle billeder. Men det er ikke altid let, selv grundlæggende umuligt til tiden uden det rigtige udstyr.
 
Og således er vi, de almindelige entusiaster i det fri, nødt til at give de bedste skud til dem med pengene for at have råd til det nødvendige dyre udstyr. Venstre for at zoome ind på vores telefonbilleder og se den stærkt pixelerede bjergtop, der så så godt ud, da vi var der.
 
Men er vi virkelig nødt til at overlade det til de “professionelle”? Nogle svenske ingeniører er uenige. Deres nye teleskopiske linse er indstillet til at ændre alt.

Et alternativ til store objektivkameraer?

Dette lille teknologisk imponerende rør kaldes ZoomShot Pro, hjernebarnet til svenske ingeniører, der blev udfordret af deres universitet til at finde en mere effektiv metode til at skabe et teleskopisk zoomobjektiv.
 
Resultatet er et 8 tommer rør, der forstørrer op til X18! Tillader almindelige mennesker som os at tage fantastiske billeder af fjerne objekter uden at skulle bruge hele vores lønseddel i kamerabutikken.
 
Med alle komfortfunktioner, du nogensinde har brug for, fra antiryst til nattesyn, er det sikkert at sige, at vi var meget begejstrede for at få fat i ZoomShot Pro.

Hvad gør det specielt?

Ok, hold nu med os her, for det er ved at blive teknisk. De svenske ingeniører var de første, der nogensinde brugte nanoetsningsteknologi, nano array-teknologi, mesoporøs monteringsteknologi, tyndfilm-mosaikteknologi og nano-optiske materialer til at gøre linsens fladhedsfejl knap 10 nano meter, hvor lysbøjningen nåede 30 gange det for et almindeligt teleskop med samme diameter og en opløsningsvinkel 47 gange (!) for det normale teleskop.
Hvad betyder egentlig al denne videnskab? I lægmandssprog er det meget avanceret på trods af hvor enkelt det er at betjene.
 
Men du ville ikke være i stand til at fortælle fra bare at se på den trukket ind i sin dejlige bærepose. Det så ud som et almindeligt teleskop for vores utrænede øje. Men vi tog fejl.
 
Hvert medlem af kontoret prøvede enheden et stykke tid med forskellige mål. Nogle tog fotos af fugle, stranden, bjergene.
Vi slog os alle tilbage for at oprette en mere omfattende liste over funktioner til ZoomShot Pro:
 
X18 billedforstørrelse med et 15 mm okular – virkelig finder du ikke noget, der endda kommer tæt på dette zoomniveau i denne størrelse. Du kan se en person stå 6 miles væk! Et ægte vidunder af teknologi.
 
Anti-Shake-system og avanceret stativ med dedikeret telefongreb – de forventede naturligvis ikke, at du skulle holde det op til din telefon og lade din håndryst ødelægge alt. ZoomShot Pro har dækket dig.
 
Manuel fokusering – ingen linse er komplet uden fokus for at skabe en sød dybdeskarphed. Slør baggrunden for at få dit emne til at dukke op som en professionel.
 
Indbygget nattesyn – til når du vil bruge det i svagt lys.
 
Ekstremt holdbar – en titaniumskal, der er stød- og brudbestandig, og passer godt til enhver ekstrem tur, du har planlagt. Det er vandtæt, støvtæt, virkelig kan du sandsynligvis bruge det som en flagermus. Og alt dette på kun 1,1 pund i vægt!
 
Kompatibel med mobiltelefonkameraer – grundlæggende hvis din telefon passer i det justerbare greb, kan du nemt bruge det parret med ZoomShot Pro. Billeder så særligt pæne ud med vores iphone 11.
 
Okay okay. Så det er godt. Vi er solgt. Vi vil have en af ​​disse til vores næste tur. Men hvor meget af vores rejsebudget går til dette privilegium at se ting, ingen andre kan?
 
Den sædvanlige udsalgspris på ZoomShot Pro er 820 kr til en overkommelig pris. Mere end en rimelig pris i betragtning af den absolutte vidunder af nano-teknologi, den giver. Men det bliver bedre. Meget bedre. Virksomheden har besluttet, at alle har brug for at vide om denne teknologiske revolution og har lanceret et specielt salg, der giver ZoomShot Pro væk med 50% rabat! Med gratis verdensomspændende forsendelse! Du kan i øjeblikket få det til kun 410 kr!
 
ZoomShot Pro har bestemt imponeret os. Det er virkelig en enestående rejsekammerat, der kan gøre din rejse helt fantastisk. Vi kan varmt anbefale det. Få det, få det, mens det stadig er til salg.

Men tag ikke bare vores ord for det. Disse mennesker elskede ZoomShot Pro:

”Jeg elsker naturen og rejser, og mens brede panoramabilleder af landskabet fylder min ig, var der altid ting, som jeg virkelig ville tage billeder af, som jeg simpelthen var for langt fra. En båd i det fjerne, en dejlig malerisk hytte på toppen af ​​en bakke. Du kunne næppe se dem på mine fotos. Så finder jeg denne lille rejsekammerat til et teleskop, og jeg behøver ikke at pege på bestemte dele af billederne og fortælle folk at skæve for at kunne se, hvad jeg fotograferede haha.”

”WOW. Lige. WOW. Vi ønskede at gøre vores tur til safari uforglemmelig og fandt dette, mens vi ledte efter kameraer. Løven sover langt væk fra køretøjets spor? Intet problem. Zoom ind. Kan ikke se, at geparden gemmer sig i græsset? Intet problem bare se dig omkring med denne. Kæmper du for at tage et billede af flagermusene, der kommer ud om natten? Let, nattesyn! Dette gjorde virkelig vores tur så meget bedre, end den ville have været, og den er så billig, men så god!”

”Jeg kan godt lide at tage på jagt om efteråret, når fuglene begynder at vandre sydpå. Jeg havde tidligere en kikkert, der lignede, ved jeg ikke, x50 zoom? På skrift? Intet, jeg nogensinde havde haft, kom engang tæt på kvaliteten af ​​dette omfang. Jeg kunne se en fugl, der sad på toppen af ​​et træ fra afstande, som jeg ikke vidste var mulig uden nogle ting af militær kvalitet, der var tre gange så store. Fantastiske ting.”

Konklusion: Skal du få ZoomShot Pro?

Samlet score

4.8/5

5/5
Byg kvalitet
99%
Specifikationer
96%
Værdi af penge
98%

Kan du lide at tage gode fotos? Så JA! 100%.

Det er lille og kompakt, og prisen er fantastisk, og vi kan virkelig ikke se, hvorfor du vil købe et helt nyt kamera og objektiv til 10 gange prisen for at få den samme effekt minus seje funktioner som nattesyn. ZoomShot Pro er en af ​​de bedste rejsegadgets siden opfindelsen af ​​de vandtætte 4k selfie-kameraer, undtagen langt mere overkommelige. Få det, og start med at udforske landet for nogle imponerende skud. Du vil ikke fortryde det. Og inden salget slutter!

Sådan får du ZoomShot Pro?

Nu hvor du er opmærksom på, at der findes en så nyttig lille indretning, skal du virkelig vide, hvor man får det, så her er de enkle trin:
 
Trin 1: Vi anbefaler at bestille en original ZoomShot Pro fra det officielle websted ved at klikke her.
 
Trin 2: Knæk det åbent, fastgør det til din telefon og tag nogle fantastiske skud, som ingen andre kunne se (bogstaveligt talt).
SÆRLIG FREMME: I en begrænset periode får du 50% rabat og gratis forsendelse!