ADVERTORIAL

Aceste lentile minunate telescopice pentru smartphone fac, ca firmele mari de camere să fie nervoase…

5/5

Felix Nitu | 22/09/2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Te-ai săturat să stai în faţa obiectului pentru a face o poză decentă cu telefonul tău? Trebuie să faci o poză despre acea vulpe sau pasăre care nu stă locului când faci un pas să te apropii de ea? Vrei să faci o poză magnifică despre acei munţi dar sunt al dracului de departe? Bine, cu aceste lentile telescopice problemele tale sunt ca şi rezolvate.
 
Este distractiv să călătoreşti. Observarea păsărilor, animalelor, perspectivele minunate, unele persoane în mod natural vor să captureze aceste momente. Însă acest lucru nu este tot timpul posibil, uneori este chiar imposibil fără un echipament potrivit.
 
Şi astfel noi, entuziaştii obişnuiţi ai activităţilor în aer liber, trebuie să lăsăm cele mai bune fotografii în seama celor cu bani care-şi permit echipamentul scump care este necesar. Mărirea imaginilor din telefonul nostru arată un vârf de munte foarte pixelat, care s-a arătat atât de frumos când eram la faţa locului.
 
Dar chiar trebuie să lăsăm aceste momente celor „profesionişti”? Unii ingineri suedezi nu sunt de acord cu acest lucru. Lentilele lor telescopice schimbă tot.

O alternativă pentru lentilele mari de cameră?

Acest tub micuţ de o tehnologie impresionantă este denumit Pilzor Monocular, ideea inginerilor suedezi care au fost provocaţi de universitatea lor pentru a găsi o metodă mult mai eficientă de a crea lentile telescopice de mărit.
 
Rezultatul este un tub de 8 inch, care măreşte de până la X18! Acest dispozitiv permite oamenilor obişnuiţi ca şi noi, să realizeze fotografii minunate despre obiecte din depărtare, fără a ne cheltui tot salariul într-un magazin de camere profesioniste.
 
Întruneşte toate funcţiile confortabile de care ai putea avea nevoie vreodată, de la anti-tremurat la vedere nocturnă şi putem spune că abia aşteptăm să punem mâna pe Pilzor Monocular.

Ce îl face să fie special?

OK, acum te rugăm să rămâi cu noi deşi o să fie o descriere puţin tehnică. Inginerii suedezi au fost primii care au utilizat tehnologie de gravură nano, tehnologie de matrice nano, tehnologie de asamblare mezoporoasă, tehnologie mozaică de film subţire şi materiale nano optice pentru ca eroarea de planeitate a lentilelor să fie abia 10 nano metrii, cu o inflexiune luminoasă de 30 de ori mai mare decât a unui telescop regular cu acelaşi diametru şi unghi de rezoluţie de 47 de ori (!) mai mare ca a unui telescop obişnuit.
Ce înseamnă acest discurs ştiinţific? Bine, vorbind în termeni laici, în ciuda faptului cât este de simplu de manevrat, este foarte avansat.
 
Dar n-o să fi capabil să spui acest lucru despre el, doar uitându-te la el în sacul lui frumos de depozitare. Pentru ochii noştri neformaţi, arăta ca un telescop obişnuit. Dar ne-am înşelat.
 
Fiecare coleg de-al nostru din birou a încercat dispozitivul o vreme, pentru diferite scopuri. Unii au făcut fotografii despre păsări, plajă, munţi.
Pe urmă ne-am adunat cu toţii ca să realizăm o descriere mult mai comprehensivă despre Pilzor Monocular:
 
X18 mărire a fotografiilor cu un ocular de 15 mm – fi sigur că nu o să găseşti nimic care să se apropie măcar de acest nivel, la această dimensiune. Poţi vedea o persoană care stă la 6 mile distanţă! O adevărată minune a tehnologiei.
 
Sistem anti-tremurat cu un trepied avansat cu suport dedicat telefonului – evident că nu s-au aşteptat să ţii telefonul în mână şi să laşi ca tremuratul mâinilor să distrugă momentul. Pilzor Monocular te ajută.
 
Focusare manuală – nici o lentilă nu este completă fără focusare care să-ţi permită capturarea adâncimii câmpului. Estompează fundalul ca subiecţii tăi să iasă în evidenţă ca la profesionişti.
 
Vedere nocturnă încorporată – pentru acele momente când vrei să-l utilizezi în condiţii de luminozitate scăzută.
 
Extrem de durabil – un înveliş din titan care este rezistent la lovituri şi spargeri, un dispozitiv bun pentru drumeţiile extreme pe care le-ai planificat. Rezistent la apă, la praf, serios, probabil că l-ai putea utiliza şi pe post de bâtă. Şi toate acestea cu o greutate de doar 500 de grame!
 
Compatibil cu camerele telefoanelor – practic, dacă telefonul tău se potriveşte în suportul ajustabil, l-ai putea utiliza cu uşurinţă împreună cu Pilzor Monocular. Fotografiile arată într-adevăr frumoase cu iPhone 11-le nostru.
 
Ok, ok. Deci e bun. Ne-am convins. Ne dorim unul pentru următoarea excursie. Dar cât va costa excursia noastră cu privilegiul de a vedea lucrurile aşa cum nimeni altcineva nu are ocazia să le vadă?
 
Deci, preţul normal de vânzare a Pilzor Monocular este de 536 de RON. Un preţ mai mult decât corect, având în vedere tehnologia minunată pe care o asigură. Devine din ce în ce mai ok. Mult mai ok. Compania a decis că toată lumea trebuie să afle despre această revoluţie tehnologică şi au lansat o reducere specială, vânzând Pilzor Monocular cu 50% reducere! Cu livrarea gratuită oriunde în lume! Momentan îl poţi achiziţiona cu preţul de 268 de RON!
 
Pilzor Monocular ne-a impresionat categoric. Este chiar acel dispozitiv de călătorie care poate transforma o excursie într-unul absolut minunat. Noi îl recomandăm din toată inima. Ia-ţi-l până mai este pe stoc şi cu reducere.

Dar nu ne asculta pe noi. Aceşti oameni au ales Pilzor Monocular şi sunt mulţumiţi:

“Iubesc natura şi să călătoresc şi în timp ce imaginile panoramice largi ale peisajului m-au impresionat, tot timpul a fost ceva despre care aş fi vrut să fac o fotografie dar pur şi simplu am fost prea departe. O barcă în depărtare, o colibă pitorească pe un deal. Abia le vezi pe fotografiile mele. Pe urmă am găsit acest tovarăş de călătorie sub forma unui telescop şi nu mai trebuie să arăt pe fotografii şi să spun persoanelor să se uite atent pentru a depista ce am vrut să fotografiez de fapt haha.”

“WOW. Pur şi simplu. WOW. Am vrut ca excursia noastră în safari să fie una de neuitat şi în timp ce căutam după camere, am găsit acest dispozitiv. Leul doarme departe de pista vehiculului? Nici o problemă, măreşte corespunzător. Nu vezi ghepardul care se ascunde în iarbă? Nici o problemă, uită-te prin acest telescop. Te strădui să faci poze despre lilieci care ies afară noaptea? Foarte simplu, foloseşte vederea nocturnă! Acest dispozitiv chiar a făcut ca excursia noastră să fie mult mai bună decât era, şi pe cât de ieftin, pe atât de buuuun!”

“Îmi place să mă duc la vânătoare când păsările călătoresc spre sud. Am avut o pereche de binocluri care au avut capacitatea de mărire, nu ştiu, de 50 de ori? Pe hârtie, evident. Nimic din tot ce am avut până acum nu s-a apropiat de caracteristicile acestui telescop. Aş putea observa o pasăre cocoţată deasupra unui copac, de la distanţe pe care nu ştiam că ar fi posibil fără nişte lucruri de grad militar cel puţin de trei ori mai mari decât mărimea acestui dispozitiv. Un lucru uimitor.”

Concluzie: Ar trebui să-ţi achiziţionezi Pilzor Monocular?

Scorul total

4.8/5

5/5
Construiți calitatea
99%
Specificații
96%
Valoarea banilor
98%

Îţi place să realizezi fotografii bune? Atunci DA! 100%.

Este micuţ şi compact şi preţul este uimitor şi chiar nu înţelegem de ce ai vrea să cumperi o cameră nouă şi lentile de 10 ori mai scumpe ca să beneficiezi de aceleaşi efecte, fără funcţia faină ca vederea nocturnă. După camerele de selfie 4K rezistente la apă Pilzor Monocular este gadget-ul cel mai bun pentru excursii , în afara faptului că este mult mai accesibil. Comandă-l şi începe să explorezi terenul pentru fotografii impresionante. Nu vei regreta. Şi neapărat înainte de a se termina reducerea!

Cum poţi comanda Pilzor Monocular?

Acum că ştii de existenţa acestei invenţii micuţe, probabil că neapărat vrei să ştii de unde ai putea achiziţiona unul, deci iată ce paşi simpli trebuie să faci:
 
Pasul 1: Recomandăm să comanzi un Pilzor Monocular original de pe site-ul oficial, făcând click aici.
 
Pasul 2: Deschide coletul, ataşează-l telefonului şi fă câteva fotografii uimitoare pe care nimeni altcineva nu le poate vedea (literalmente).
PROMOŢIE SPECIALĂ: Pentru o perioadă limitată, beneficiezi de 50% reducere şi livrare gratuită!