ADVERTORIAL

Αυτός ο Καταπληκτικός Νέος Τηλεσκοπικός Φακός για Smartphone κάνει τις Μεγάλες Εταιρείες Φωτογραφικών Μηχανών Νευρικές…

5/5

Μιχάλης Νικολαΐδης | 22/09/2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Μισείτε το να πρέπει να σταθείτε λίγα βήματα από κάτι για να τραβήξετε μια αξιοπρεπή φωτογραφία με το τηλέφωνό σας; Πρέπει να βγάλετε φωτογραφία αυτήν την αλεπού ή το πουλί που συνεχίζει να απομακρύνεται όταν σκέφτεστε να πάτε αρκετά κοντά; Θέλετε να τραβήξετε φωτογραφία αύτο το υπέροχο βουνό και είναι πολή μακριά; Λοιπόν, είστε τυχεροί, αυτός ο νέος τηλεσκοπικός φακός πρόκειται να λύσει όλα τα προβλήματά σας.
 
Τα ταξίδια είναι διασκεδαστικά. Παρακολουθώντας τα πουλιά, τα ζώα, τα όμορφα τοπία, ο οποιοσδήποτε θα ήθελε φυσικά να τα βιντεοσκοπήσει και να τραβήξει φωτογραφίες. Αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ουσιαστικά είναι αδύνατο χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό.
 
Συνεπώς εμείς, οι λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων, πρέπει να αφήσουμε τα καλύτερα πλάνα σε εκείνους που έχουν τα χρήματα να πληρώσουν για τον απαραίτητο ακριβό εξοπλισμό. Απλώς κάντε ζουμ στις φωτογραφίες του κινητού σας και δείτε την κορυφή του βουνού με έντονα πίξελ. 
 
Αλλά πρέπει πραγματικά να αφήσουμε αυτές τις φωτογραφίες για τους «επαγγελματίες»; Ορισμένοι Σουηδοί μηχανικοί διαφωνούν. Ο νέος τηλεσκοπικός φακός τους είναι έτοιμος να αλλάξει τα πάντα.

Μια εναλλακτική λύση για τις Φωτογραφικές Μηχανές με Μεγάλο Φακό;

Αυτός ο τεχνολογικά εντυπωσιακός μικρός κύλινδρος ονομάζεται Pilzor Monocular, το πνευματικό παιδί των Σουηδών μηχανικών που αποδέχθηκαν την πρόκληση από το πανεπιστήμιό τους για να βρουν μια πιο αποτελεσματική μέθοδο για τη δημιουργία ενός τηλεσκοπικού μεγεθυντικού φακού.
 
Το αποτέλεσμα είναι ένας κύλινδρος 8 ιντσών που μεγεθύνει έως και X18! Επιτρέποντας σε συνηθισμένους ανθρώπους σαν εμάς να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες από μακρινά αντικείμενα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε ολόκληρο τον μισθό μας σε καταστήματα φωτογραφικών ειδών.
 
Διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά άνεσης που θα χρειαστείτε ποτέ, από τον anti shake μηχανισμό έως τη νυχτερινή όραση, είναι ασφαλές να πούμε ότι ενθουσιαστήκαμε όταν πήραμε στα χέρια μας το Pilzor Monocular.

Τι το Κάνει Ξεχωριστό;

Εντάξει, τώρα παρακολουθήστε μας γιατί πρόκειται να γίνει τεχνικό. Οι Σουηδοί μηχανικοί ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν τεχνολογία νανο-χάραξης, τεχνολογία νανο-συστοιχίας, τεχνολογία μεσοπορώδους συναρμολόγησης, τεχνολογία ψηφιδωτών λεπτής μεμβράνης και νανο-οπτικά υλικά για να κάνουν το σφάλμα επιπεδότητας του φακού μόλις 10 νανομέτρα, με την ευκαμψία φωτεινότητας να φτάνει 30 φορές αυτήν ενός κανονικού τηλεσκοπίου με την ίδια διάμετρο, και γωνία ανάλυσης 47 φορές (!) από αυτήν του κανονικού τηλεσκοπίου.
 
Τι σημαίνει στην πραγματικότητα αυτή η επιστημονική συζήτηση; Λοιπόν, σε απλούς όρους, παρόλο που είναι απλό στη λειτουργία, είναι πολύ προχωρημένο.
 
Αλλά δεν θα μπορούσατε να το πείτε απλώς κοιτάζοντάς το να βρίσκεται στην ωραία του τσάντα μεταφοράς. Φαινόταν σαν ένα συνηθισμένο τηλεσκόπιο στο μη εκπαιδευμένο μάτι μας. Αλλά κάναμε λάθος.
 
Κάθε μέλος της ομάδας μας δοκίμασε τη συσκευή για λίγο με διαφορετικούς σκοπούς. Κάποιοι έβγαλαν φωτογραφίες από πουλιά, από την παραλία, από βουνά.
Μαζευτήκαμε όλοι ξανά για να δημιουργήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη λίστα δυνατοτήτων για το Pilzor Monocular:
 
Μεγέθυνση εικόνας X18 με προσοφθάλμιο φακό 15 mm. – πραγματικά δεν θα βρείτε τίποτα που να πλησιάζει ακόμη και σε αυτό το επίπεδο ζουμ σε αυτό το μέγεθος. Μπορείτε να δείτε ένα άτομο που στέκεται 6 χιλιόμετρα μακριά! Ένα πραγματικό θαύμα της τεχνολογίας.
 
Σύστημα Anti-Shake και προηγμένο τρίποδο με αποκλειστική λαβή τηλεφώνου – προφανώς δεν περίμεναν να το κρατάτε στο τηλέφωνό σας και να αφήνετε το χέρι σας να τρέμει και να καταστρέφει τα πάντα. Το Pilzor Monocular σας έχει καλυμμένους.
 
Χειροκίνητη Εστίαση – κανένας φακός δεν είναι πλήρης χωρίς εστίαση για να δημιουργήσει κάποιο γλυκό βάθος πεδίου. Θολώστε το φόντο για να κάνετε το θέμα σας να ξεπροβάλλει σαν επαγγελματίας.
 
Ενσωματωμένη νυχτερινή όραση – για όταν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σε χαμηλό φωτισμό.
 
Εξαιρετικά ανθεκτικό – ένα κέλυφος τιτανίου που είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς και σπασίματα, είναι κατάλληλο για κάθε ακραίο ταξίδι που έχετε προγραμματίσει. Είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στη σκόνη, πραγματικά θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε ίσως και ως ρόπαλο. Και όλα αυτά σε μόλις μισό κιλό βάρους!
 
Συμβατό με κάμερες κινητών τηλεφώνων – βασικά αν το τηλέφωνό σας ταιριάζει στη ρυθμιζόμενη λαβή, μπορείτε εύκολα να το χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με το Pilzor Monocular. Οι φωτογραφίες φαίνονται ιδιαίτερα ωραίες με το iphone 11 μας.
 
Εντάξει, εντάξει. Άρα είναι καλό. Είμαστε σύμφωνοι. Θέλουμε ένα από αυτά για το επόμενο ταξίδι μας. Αλλά πόσα θα δαπανήσουμε από τον προϋπολογισμό του ταξιδιού μας για αυτό το προνόμιο να βλέπουμε πράγματα που κανείς άλλος δεν μπορεί;
 
Λοιπόν, η λιανική τιμή του Pilzor Monocular είναι 134 €. Περισσότερο από μια λογική τιμή, λαμβάνοντας υπόψη το απόλυτο θαύμα της νανοτεχνολογίας που παρέχει. Αλλά υπάρχει και καλύτερο. Πολύ καλύτερο. Η εταιρεία αποφάσισε ότι όλοι πρέπει να γνωρίζουν αυτήν την τεχνολογική επανάσταση και έχει παρουσιάσει μια ειδική προσφορά, δίνοντας το Pilzor Monocular με έκπτωση 50% και με δωρεάν αποστολή παγκοσμίως! Μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα με μόλις 67€!
 
Το Pilzor Monocular μας έχει σίγουρα εντυπωσιάσει. Είναι πραγματικά ένας από τους ξεχωριστούς συνταξιδιώτες που μπορεί να κάνει το ταξίδι σας απολύτως καταπληκτικό. Το συνιστούμε θερμά. Αποκτήστε το, αποκτήστε το ενώ είναι ακόμα σε προσφορά.

Αλλά μη λάβετε υπόψη μόνο τα δικά μας λόγια. Αυτοί οι άνθρωποι λάτρεψαν το Pilzor Monocular:

«Λατρεύω τη φύση και τα ταξίδια, και ενώ τα ευρεία κινούμενα πλάνα των τοπίων γεμίζουν το instagram μου, υπήρχαν πάντα πράγματα που πραγματικά ήθελα να τα φωτογραφίσω και βρισκόμουν πολύ μακριά τους. Μια βάρκα στο βάθος, μια ωραία γραφική καλύβα στην κορυφή ενός λόφου. Με δυσκολία μπορούσες να τα δεις στις φωτογραφίες μου. Τότε βρήκα αυτόν τον μικρό ταξιδιωτικό σύντροφο στο τηλεσκόπιο και δεν χρειάζεται να υποδεικνύω συγκεκριμένα μέρη των φωτογραφιών και να λέω στους ανθρώπους να μισοκλείσουν τα μάτια ώστε να μπορέσουν να δουν τι φωτογράφισα, χαχα.»

«ΟΥΑΟΥ. Απλά ΟΥΑΟΥ. Θέλαμε να κάνουμε το ταξίδι μας στο σαφάρι αξέχαστο και το βρήκαμε ψάχνοντας φωτογραφικές μηχανές. Το λιοντάρι κοιμάται πολύ μακριά από τη διαδρομή του οχήματος; Κανένα πρόβλημα, κάντε ζουμ ακριβώς εκεί. Δεν φαίνεται να βρίσκετε το τσιτάχ που κρύβεται στα χόρτα; Κανένα πρόβλημα, απλά κοιτάξτε γύρω με αυτό. Παλεύετε να τραβήξετε μια φωτογραφία των νυχτερίδων που βγαίνουν το βράδυ; Εύκολη, νυχτερινή όραση! Αυτό έκανε πραγματικά το ταξίδι μας πολύ καλύτερο από ό,τι θα ήταν, και είναι τόσο φθηνό αλλά τόσο καλόοοο!»

«Μου αρέσει να πηγαίνω για κυνήγι το φθινόπωρο όταν τα πουλιά αρχίζουν να μεταναστεύουν νότια. Συνήθιζα να είχα ένα ζευγάρι κιάλια που είχαν, δεν ξέρω, x50 ζουμ; Στα χαρτιά; Τίποτα δεν είχε καν πλησιάσει την ποιότητα αυτού του τηλεσκοπίου. Θα μπορούσα να εντοπίσω ένα πουλί που σκαρφαλώνει στην κορφή ενός δέντρου από αποστάσεις που δεν ήξερα ότι ήταν δυνατό, χωρίς κάποιο πράγμα στρατιωτικού τύπου τριπλάσιο σε μέγεθος. Καταπληκτικό πράγμα.»

Συμπέρασμα: Αξίζει να Αποκτήσετε το Pilzor Monocular;

Συνολική Βαθμολογία

4.8/5

5/5
Ευκολία Στη Χρήση
99%
Προδιαγραφές
96%
Σχέση Ποιότητας Και Τιμής
98%

Σας αρέσει να τραβάτε καλές φωτογραφίες; Τότε ΝΑΙ! 100%.

Είναι μικρό και συμπαγές και η τιμή είναι καταπληκτική και πραγματικά δεν βλέπουμε γιατί να θέλετε να αγοράσετε μια ολοκαίνουργια φωτογραφική μηχανή και φακό με τιμή 10x για να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα, εκτός από τα φοβερά χαρακτηριστικά όπως η νυχτερινή όραση. Το Pilzor Monocular είναι ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γκάτζετ από την εφεύρεση των αδιάβροχων σέλφι φωτογραφικών μηχανών 4k, εκτός από το ότι είναι πολύ πιο προσιτό στην τιμή. Αποκτήστε το και ξεκινήστε την εξερεύνηση της γης για μερικές εντυπωσιακές λήψεις. Δεν θα το μετανιώσετε. Και πριν τελειώσει η προσφορά!
 

Πώς να Αποκτήσετε το Pilzor Monocular;

Τώρα που γνωρίζετε ότι υπάρχει μια τόσο χρήσιμη μικρή συσκευή, πρέπει πραγματικά να θέλετε να μάθετε από πού το παίρνει κάποιος, οπότε εδώ είναι τα απλά βήματα:
 
Βήμα 1: Σας συνιστούμε να παραγγείλετε ένα αυθεντικό Pilzor Monocular από τον επίσημο ιστότοπο κάνοντας κλικ εδώ.
 
Βήμα 2: Ανοίξτε το, τοποθετήστε το στο τηλέφωνό σας και τραβήξτε μερικές εκπληκτικές λήψεις που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να δει (κυριολεκτικά).
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Για Περιορισμένο Χρόνο, Με Έκπτωση 50% και Δωρεάν Αποστολή!